پاورپوینت تعارض و مذاکره

پاورپوینت  تعارض و مذاکره پاورپوینت  تعارض و مذاکره

دسته : -پاورپوینت

فرمت فایل : powerpoint

حجم فایل : 389 KB

تعداد صفحات : 19

بازدیدها : 199

برچسبها : دانلود پاورپوینت

مبلغ : 3500 تومان

خرید این فایل

پاورپوینت تعارض و مذاکره

پاورپوینت  تعارض و مذاکره

گزیده ای از مطالب :

qمقدمه vوجود یا عدم وجود تعارض به نوع پنداشت و ادراك ما بستگی دارد. اگر هیچ كس از وجود تعارض اطلاعی نداشته باشد. در این صورت در این مورد اتفاق نظر است كه پدیده ای به نام تعارض وجود ندارد. vوجوه مشترك همه تعاریف واژه تعارض عبارتند از: مخافت، تضاد، سد یا مانع، و دیگر وجود دو یا چند گروه كه دارای تضاد هدف یا منابع باشند(منابع محدود است و كمیاب بودنش سدی بر سر راه رفتار قرار می دهد). اختلاف در تعریفها حول محور نیت و اینكه تعارض فقط در مرحله عمل بوجود می آید می چرخد به این معنی كه عمل سد یا مانع باید بصورت آگاهانه انجام شود یا بصورت اتفاقی نیز رخ می دهد.و اینكه برای وجود تعارض باید نشانه هایی از كشمكش یا زد و خرد علنی به چشم بخورد.

qسیر تكاملی اندیشه تعارض: vسه دیدگاه درباره تعارض وجود دارد: Øدیدگاه سنتی، Ø دیدگاه روابط انسانی، Øدیدگاه تعاملی. vدیدگاه سنتی: فرض بر بد بودن تعارض است، زیرا بار منفی دارد و مترادف واژه هایی چون سركشی، تمرد، تخریب و بی منطقی است.طبق این تعریف تعارض زیانبار و موجب تخریب گروه است و باید از آن اجتناب كرد. این دیدگاه علت تعارض را نبود ارتباطات مناسب و اعتماد بین افراد و نیز كوتاهی كردن مدیران از خواسته های كاركنان می داند. و تنها راه مقابله با تعارض اصلاح عوامل بوجود آورنده تعارض است.

 

—vدیدگاه روابط انسانی : این گروه وجود تعارض در گروه را یك امر طبیعی می دانند. عقیده دارند از بین بردن تعارض غیر ممكن است و مواردی وجود دارد كه تعارض به نفع گروه است و موجب بهبود عملكرد می گردد. vدیدگاه تعامل: این گروه به این علت پدیده تعارض را مورد تایید قرار می دهند كه یك گروه هماهنگ، آرام و بی دغدغه مستعد بازگشت به فطرت انسانی و تنبلی، سستی و از دست دادن احساس است و در برابر پدیده های تغییر، تحول و نوآوری بدون واكنش می گردد. به نظر آنها وجود حفظ سطحی از تعارض ضرروری است. 

vمخالفتهای بالقوه: نخستین مرحله وجود شرایطی است كه زمینه ایجاد تعارض را فراهم می آورد این شرایط نباید الزاما به تعارض منجر گردد ولی وجود آنها برای تعارض لازم است این شرایط به سه گروه عمده تقیم می شوند: ارتباطات، ساختار، متغیرهای شخصی. —ارتباطات: تحقیقات نشان می دهد كه مشكلات موجود در تعبیر و تفسیر گفتار(اختلاف آموزش، متفا وت بودن برداشتهای فردی)، مبادله اطلاعات نارسا، وجود سروصدا در كانال ارتباطی هریك به صورت سدی بر سر راه ارتباطات قرار می گیرد. در صورتی كه ارتباطات به مقدار كم یا زیاد برقرار شود در هر دو صورت موجب تشدید تعارض می گردد. —ساختار: در اینجا ساختار در برگیرنده متغیرهای زیر است اندازه و بزرگی گروه، میزان تخصصی بودن كارهایی كه به اعضا محول می شود، مرز وظایف، سازگاری هدف عضو با گروه، سبك رهبری، سیستم پرداخت حقوق و پاداش، میزان وابستگس گروه ها به هم. —متغیرهای شخصی: بعضی از شخصیتها باعث بروز تعارضند. متفاوت بودن سیستمهای ارزشی افراد نیز گاهی باعث بروز تعارض هستند. —

—رقابت: اگر یك نفر درصدد تامین هدفهای خود برآید یا بخواهد بر منافع خود بیفزاید بدون توجه به طرف مقابل، او در حال رقابت است. —همكاری: اگر گروهای معارض بكوشند تا خواسته های گروه مقابل را تامین كنند در این صورت شاهد همكاری هستیم. —اجتناب: ممكن است یك نفر متوجه شود كه تعارض وجود دارد ولی واكنش وی كنار كشیدم یا سركوب تعارض باشد شاهد عمل اجتناب هستیم . —گذشت(ایثار): هنگامی رخ می دهد كه یك طرف درصدد برمی آید تا طرف دیگر را تسكین دهد و منافع دیگری را بر منافع خود ترجیح می دهد. —سازش یا مصالحه: اگر دو طرف اختلاف داشته باشند اما یكی مجبور به كوتاه آمدن باشد یا مقداری از  عاقبت كار را بپذیرد می گوییم سازش انجام شده. —

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید