پروژه عوامل موثر بر تفریخ تخم نماتدهای انگل گیاهی

پروژه عوامل موثر بر تفریخ تخم نماتدهای انگل گیاهی پروژه عوامل موثر بر تفریخ تخم نماتدهای انگل گیاهی

دسته : کشاورزی

فرمت فایل : powerpoint

حجم فایل : 2805 KB

تعداد صفحات : 20

بازدیدها : 242

برچسبها : تفریخ تخم نماتد تخم نماتد انگل گیاهی

مبلغ : 5200 تومان

خرید این فایل

دانلود پاورپوینت عوامل موثر بر تفریخ تخم نماتدهای انگل گیاهی از مباحث دروس دانشجویان رشته کشاورزی و گیاه پزشکی

پاورپوینت ارائه شده عوامل موثر بر تفریخ تخم نماتدهای انگل گیاهی از مباحث دروس دانشجویان رشته کشاورزی و گیاه پزشکی بوده که عوامل موجود را در 12 جزء اثرگذار اصلی بررسی می نماید و در طراحی آن تصاویری نیز برای درک بهتر موضوع گنجانده شده است.

فایل موجود حاوی 20 اسلاید, کاملا باز و قابل ویرایش بوده و به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی, املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است.

پاورپوینت عوامل موثر بر تفریخ تخم نماتدهای انگل گیاهی

مقدمه:

تخم نماتدها به عنوان یک مرحله از زندگی آن ها نیاز به شرایط خاصی جهت زنده ماندن یا تفریخ شدن دارد که در انواع نماتدها متفاوت است.

معمولا تخم نماتدهای گیاهی در حالت خشک تفریخ نمی شوند و تا مدت ها در خاک باقی می مانند ولی اکثر آن ها با قرار گرفتن در شرایط رطوبتی و دمایی ایده ال تفریخ می شوند.

ساختمان تخم در نماتدها

در طول رشد، پوسته تخم دارای ساختمان خمش ناپذیر و نیمه نفوذ پذیری می شود که از نماتد در حال رشد تا باز شدن تخم حفاظت می کند. پوسته تخم سخت ترین بخش تخم نماتد است و نقش مهمی را در مقاومت نسبت به نماتدکشهای شیمیایی و بیولوژیکی ایفا می کند .

بیشتر گونه های نماتد دارای پوسته تخم غیر سلولی و سه لایه ای هستند که متشکل است از:

1-لایه داخلی Lipidlayer

یک لایه نیمه نفوذپذیر است ، تنها اجازه عبور آب ، حلال های لیپیدی ، یون های کوچک و گازها را می دهد. در تخم های مختلف دارای ضخامت متفاوت است . این لایه تخم را از آسیبهای شیمیایی در امان نگه می دارد.

عوامل موثر بر تفریخ تخم نماتدها

نقش ترهالوز موجود در تخم در تفریخ

ترهالوز ، دی ساکارید موجود در مایع داخل تخم است. این ماده به میزان فراوان در این مایع وجود دارد. با جذب آب (هیدراتاسیون)، نفوذ پذیری یا تراوایی تخم کم شده و نشت ترهالوز از فضای داخل تخم به بیرون در اثر برداشته شدن فشار اسمزی صورت می گیرد. با نشت ترهالوز به بیرون ، فشار از لارو برداشته شده و لارو شروع به تحرک می کند . در این میان ، توالی حرکات لارو منجر به خروج آن از تخم می شود .

این امر بخصوص در نماتد های Globodera rostochiensis و Heterodera schachtii به اثبات رسیده است .

...

منابع دارد

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید